Raparperi-vaniljapitko kauracrumblella

Raparperi-vaniljapitko kauracrumblella

Valmistus

Kahvileipätaikina
Vesi 1000g
Sokeri 450g
Tuorehiiva kahvileipä punainen 120g
Taikina- ja kakkumargariini SG 450g
Kardemumma 20g
Soft dough konsentraatti 500g
Vehnäjauho puolikarkea 2000g
Kokomunamassa 200g
Vaniljan makuinen remonssi
Raparperitäyte 50%

Punnitse raaka-aineet pataan ja vaivaa taikina. Paloittele taikina 350g paloihin, riivaa ja anna levätä hetki. Kaulaa taikina 25x20cm suorakaiteen malliseksi levyksi. Pursota vaniljaremonssilla sivuihin raidat, jotka käännät keskelle. Nostata. Lisää sen jälkeen keskelle raidat vaniljaremonssista ja raparperitäytteestä.

Kauracrumble
Voi 300g
Fariinisokeri 100g
K-kide sokeri 75g
Kokomunamassa 100g
Vehnäjauho puolikarkea 390g
Kaurahiutale 140g

Sekoita kauracrumblen ainekset yhteen koukulla vain sen hetken kun tarvitsee. Rakenteen on tarkoitus olla murumainen. Ripottele pitkon päälle rohkea kerros kauracrumblea.

Sekoitusaika 2+6
Kaulaus 5mm
Taikinalepo 20min
Taikinapaino 300g
Nostatus 50min
Paistolämpötila 190
Paistoaika 15min