Tyylikäs donitsi

Tyylikäs donitsi

Valmistus

Taikina
Vesi 5000 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 000 g
Soft dough konsentraatti 2000 g
K-Kidesokeri 1250 g
Taikina- ja kakkumargariini SG 1250 g
Kokomunamassa long life 1000 g
Tuorehiiva kahvileipä 750 g

Täyte
Vaniljakreemi valmis laktoositon

Kuorrutteena ja koristeena
Irca Chococream caramel fleur de sel
Irca Covercream Limone
Suklaalastu valkoinen

Taikinalämpötila 26°
Sekoitusaika 2+6 min
Taikinapaino 40-60 g
Muoto pyöreä
Leivontapelti öljytty vaneri
Nostatusaika 60 min
Paistolämpö rasvakeitin + 180°
Paistoaika 4 min

Leivontaohje
Punnitse pataan kaikki raaka-aineet ja vaivaa taikina. (Taikinan kuuluu olla pehmeää!) Pyöritä taikina munkeiksi ja nostata. Paista. Lämmitä kuorrutteita hieman (n. 30 asteiseksi) ja kuorruta munkkidonitsit. Koristele!